Yhteystiedot

Lisää yhteystietosi tähän klikkaamalla salamaikonia, joka ilmestyy tuodessasi hiiren tämän tekstin päälle

Tuotteet

Kaikkia tuotteitamme on mahdollista käyttää kotitalouksissa, kesämökeillä, niin pienissä kuin suurissakin yrityksissä, navetoissa sekä hevostalleissa jne.

Kokoamme aina järjestelmän asiakkaan tarpeiden pohjalta. Järjestelmän koko ja käyttötarkoitus ovat aina avainasemassa varsinaista järjestelmää valittaessa.

HälytysjärjestelmätDSC_kuva.jpg

Hälytysjärjestelminä käytämme Pääasiassa DSC:n Satelin, Jablotron, Ajax ja HHL:n  järjestelmiä. Järjestelmän valinta riippuu aina käyttötarpeestanne. Hälytysjärjestelmissämme käytämme laadukkaita DSC:n ja Aritecin ilmaisimia. Ilmaisimia on lukuisia eri käyttötarpeita varten. Mottomme on ettei järjestelmä hälytä ikinä ilman syytä. Ilmaisimia löytyy kaapeloitavina ja langattomina.

TiedonsiirtoMini_GSM_kuva.jpg

GSM, GPRS ja IP tiedonsiirtolaitteet. Tiedonsiirto laite valitaan aina käyttötarpeenne mukaan. Valintaan vaikuttaa minne hälytykset halutaan ohjata. Edustamiemme järjestelmien avulla hälytykset voidaan ohjata joko haluamaanne vartioimisliikkeeseen tai omaan GSM puhelimeenne tekstiviesteilllä.

KamerajärjestelmätKamerakuva.jpg

Kameravalvontajärjestelminä käytämme  pääasiassa Dahuan järjestelmiä. Järjestelmissä käytettävät kamerat valitsemme käyttötarpeen perusteella  (Dahua, Hikvision, Sony.....) Kameravalikoimasta löytyy kameroita kaikkiin käyttötarkoituksiin.

Laser linjailmaisimet

Laser linjailmaisimet palovaroitinjärjestelmiksi. Laser ilmaisimia valikoimastamme löytyy kahta eri mallia. 8-50m ja 50-100m pitkiin tiloihin.laserilmaisin_2.jpg

Laser ilmaisin soveltuu käytettäväksi navetoissa, hevostalleissa, sikaloissa sekä muissa karjatiloissa palovaroitinjärjestelmänä. Yhteen järjestelmään saadaan liitettyä kaksi linjailmaisinta. Palovaroitinjärjestelmä liitetään yleinsä hälytysjärjestelmään, jonka kautta varsinaiset hälytykset ohjataan eteenpäin. Hälytysjärjestelmään voidaan liittää lisäksi esim savuilmaisimia teknisiintiloihin ja tarvittaessa rakennuksen yläpohjaan jne... Laser linja on erittäin kustannustehokas ja toimintavarma laitteisto yllä mainittuihin kohderyhmiin. Laitteistolla on EN54 hyväksyntä.

Kauttamme on mahdollista myös tilata täysin valmiiksi ohjelmoituja hälytys ja kamerajärjestelmiä. Ohjelmoimme laitteet haluamillesi asetuksille. Valmiiksi ohjelmoituja ja siirrettäväksi kasattuja laitteita käytetään mm kesämökeillä ja muutoin kun halutaan suojata jokin tila esim tilapäisesti.

Jablo_laukku.jpg

Laukkujärjestelmät

Nyt muutama kappale Jablotron 100 järjestelmän pohjalle tehtyjä laukkuhälyttimiä.

Laukkujärjestelmät ovat täysin valmiiksi kasattuja ja ohjelmoituja. Laukkujärjestelmän saat haluamillasi ilmaisimilla ja kokoonpanolla. Laukkujärjestelmä on kätevä suojaus esim rakennustyömaalle, kesämökille tai minne sitä tarvitsetkin

Laukkujärjestelmistä voidaan ohjata hälytykset mihin tahansa hälytyskeskukseen tai vaikka omaan puhelimeesi. Laitetta voit ohjata monin eri tavoin, koodilla, ID kortilla, kaukosäätimellä, SMS viesteillä, soittamalla tai puhelimen applikatiolla.

Laitteeseen saatavilla runsas määrä eri ilmaisimia. IR (liikeilmaisin) kameralla tai ilman. Ovi magneetti, Tärinäkosketin, Savu / lämpöilmaisin, lämpötila jne.....